Tijd in Indonesië

Tijd in Jakarta, Indonesië

23:28
11:58
(12 uur 30 min)

Tijdzones Indonesië

Er zijn in totaal 3 tijdzones in Indonesië.

Jayapura

UTC+09:00 (WIT)

Makassar

UTC+08:00 (WITA)

Jakarta

UTC+07:00 (WIB)

Alle steden in Indonesië

We hebben voor 108924 plaatsen in Indonesië de tijd verzameld. Je vindt alle plaatsnamen op deze pagina.

A

B