Tijd in Australië

Tijd in Canberra, Australië

19:40
10:07
(14 uur 27 min)

Tijdzones Australië

Er zijn in totaal 6 tijdzones in Australië.

Melbourne

UTC+11:00 (AEDT)

Adelaide

UTC+10:30 (ACDT)

Brisbane

UTC+10:00 (AEST)

Darwin

UTC+09:30 (ACST)

Eucla

UTC+08:45 (ACWST)

Perth

UTC+08:00 (AWST)

Alle steden in Australië

We hebben voor 5974 plaatsen in Australië de tijd verzameld. Je vindt alle plaatsnamen op deze pagina.

A

B

C

D

G

H

K

L

M

N

P

R

S

T

W

Tijd.in geeft je de tijd van elke uithoek van de wereld.

We tonen de juiste tijd in bijna 2 miljoen steden uit meer dan 250 landen en territoria.


© Tijd.in - Made with ♥️ in Rotterdam by Schep Studios